+ 4676 023 01 93

Välkommen till lundbergs Flytt 
Din flyttfirma i Göteborg

 erbjuder företag, myndigheter och privatpersoner transport av bohag

Få kostnadsfri offert här

Våra tjänster

Allt från packning i kartonger till flyttstädning erbjuder vi dig som kund. Bohagsflytt, företagsflytt, utlandsflytt, flyttstädning, magasinering, tunga lyft, pianoflytt & tömning av dödsbo.

Flytthjälp

 Trygg & smidig flytthjälp för dig som byter bostad 

Läs mer

Företagsflytt

Effektiv & komplett flyttservice för företag och kontor

Läs mer

Flyttstädning

Miljövänlig flyttstädning med städgaranti

Läs mer

Utlandsflytt

Lång erfarenhet kring utlandsflyttar inom EU

Läs mer

Magasinering

Säker förvaring till rätt peng.

Läs mer

Tunga lyft

Utbildad personal för att klara av alla utmaningar.

Läs mer

pianoflytt

Vi flyttar allt - smått som stort.

Läs mer

tömning av Dödsbo

Tömning av dödsbo? kontakta oss nedan

Läs mer

Vilka är vi?

Lundbergs Flytt AB är ett familjeägt företag som grundades 2019 tillsammans med hjälp av erfarna kolleger i branschen. Vi delar nu tillsammans mer än 15 års erfarenhet inom flytt, transport och städ. Vi åtar oss de flesta uppdrag inom transporter såsom planering inför flytt, privatflyttar, företagsflytt, tunglyft samt transporter inom och utanför Sverige och också flyttstädning m.m. Vår vision är att du som kund ska känna dig trygg med oss och lita på att din transport kommer fram i tid, rätt skick och på rätt plats.

Kvalitetssäkrad flyttfirma som följer branschens villkor

Varför välja oss?
Lundbergs Flytt har som målsättning att skapa en korrekt arbetsmiljö. Vi tror på att ärlighet varar längst och blir även blir bäst i längden. Det finns därför aldrig dolda kostnader för dig som kund. 

Vi strävar hela tiden att Lundbergs Flytt AB arbetar enligt rutiner, trygghet och med perfektion som ledord. En flytt skall vara trygg för alla våra kunder. Anlita oss för en trygg, säker och smidig flytt till en vettig investering.

  

  

Vi innehar alla försäkringar och tillstånd som krävs för att utföra er flytt på ett fackmannamässigt sätt. Vår personal har flera års erfarenhet inom branschen och är nogga utvalda för att kunna leverera kvalité och bra service. 

Lundbergs flytt AB följer Bohag 2010 samt kontor 2003 som är allmänna bestämmelser som är framkallade av svenska åkeriförbundet (SÅ) och möbeltransportörens förbund (SMF).

Tryck på knappen nedan för att läsa mer om Bohag 2010 samt kontor 2003.

bohag 2010