+ 4676 023 01 93

Har du tyngre möbler som behöver flyttas?

Spara ryggen och lämna över de tunga jobbet till ett proffs! Lundbergs Flytt har rätt redskap och utbildad personal för att allt flytta det mesta. Vi flyttar pianon, flyglar, kassaskåp etc dagligen. Hos oss är era ägodelar alltid fullt försäkrade hos trygghansa.


Vi följer bohag 2010 för att säkerhetsställa att vi uppfyller alla kraven som ställs på oss som flyttfirma för att kunna leverera den service ni förtjänar. För oss är vårt rennomé allt, utan ett bra rykte klarar man sig inte i denna branschen. Vi brukar få höra att vårt pris är lagom och att vi levererar hög kvalité på vår service. 


För att få offert är det bara att trycka på knappen nedan så lovar vi att återkomma inom ett dygn!

Offert inom 24 timmar!

Kvalitetssäkrad flyttfirma som följer branschens villkor

Varför välja oss?
Vår målsättning är att skapa en korrekt arbetsmiljö. Vi tror på att ärlighet varar längst och blir även blir bäst i längden. Det finns därför aldrig dolda kostnader för dig som kund. 

Vi strävar hela tiden att Lundbergs Flytt AB arbetar enligt rutiner, trygghet och med perfektion som ledord. En flytt skall vara trygg för alla våra kunder. Anlita oss för en trygg, säker och smidig flytt till en vettig investering.

  

  

Vi innehar alla försäkringar och tillstånd som krävs för att utföra er flytt på ett fackmannamässigt sätt. Vår personal har flera års erfarenhet inom branschen och är nogga utvalda för att kunna leverera kvalité och bra service. 

Lundbergs flytt AB följer Bohag 2010 samt kontor 2003 som är allmänna bestämmelser som är framkallade av svenska åkeriförbundet (SÅ) och möbeltransportörens förbund (SMF).