+ 4676 023 01 93

Flytta utomlands?

Går ni i flytt tankar? Då har ni kommit rätt! Lundbergs flytt utför utlandsflyttar några gånger varje månad. När det handlar om flyttar ut i europa kan det vara bra att anlita en erfaren transportör då det oftast är andra regler som gäller utomlands. Lundbergs flytt har de tillstånd  och den utbildning som är nödvändig för att flytta utanför Sverige.Vi erbjuder packning, nerpackning, uppackning, montering, demontering och flyttstäd. Ni bestämmer  själva hur mycket hjälp ni vill ha med er flytt. Vi utför ofta flyttar till Tyskland, Spanien, Frankrike och Berlin!


Vår personal har lång erfarenhet och utbildas frekvent för att er upplevelse ska bli så bra som möjligt. Vi är försäkrade hos trygghansa och innehar yrkestrafiktillstånd. Din flytt är alltid fullt försäkrad och garanti utlämnas från oss som transportör. För att se våra krav för detta är det bara att kontakta oss via telefon eller per mail. Vi följer bohag 2010 för att säkerhetsställa att vi uppfyller alla kraven som ställs på oss som flyttfirma för att kunna leverera den service ni förtjänar. För oss är vårt rennomé allt, utan ett bra rykte klarar man sig inte i denna branschen. Vi brukar få höra att vårt pris är lagom och att vi levererar hög kvalité på vår service. 


För att få offert är det bara att trycka på knappen nedan så lovar vi att återkomma inom ett dygn!

Offert inom 24 timmar!

Kvalitetssäkrad flyttfirma som följer branschens villkor

Varför välja oss?
Vår målsättning är att skapa en korrekt arbetsmiljö. Vi tror på att ärlighet varar längst och blir även blir bäst i längden. Det finns därför aldrig dolda kostnader för dig som kund. 

Vi strävar hela tiden att Lundbergs Flytt AB arbetar enligt rutiner, trygghet och med perfektion som ledord. En flytt skall vara trygg för alla våra kunder. Anlita oss för en trygg, säker och smidig flytt till en vettig investering.

  

  

Vi innehar alla försäkringar och tillstånd som krävs för att utföra er flytt på ett fackmannamässigt sätt. Vår personal har flera års erfarenhet inom branschen och är nogga utvalda för att kunna leverera kvalité och bra service. 

Lundbergs flytt AB följer Bohag 2010 samt kontor 2003 som är allmänna bestämmelser som är framkallade av svenska åkeriförbundet (SÅ) och möbeltransportörens förbund (SMF).