+ 4676 023 01 93

Vilka är vi?

Lundbergs Flytt AB är ett familjeägt företag som grundades 2019 tillsammans med hjälp av erfarna kolleger i branschen. Vi delar nu tillsammans mer än 15 års erfarenhet inom flytt, transport och städ. Vi åtar oss de flesta uppdrag inom transporter såsom planering inför flytt, privatflyttar, företagsflytt, tunglyft samt transporter inom och utanför Sverige och också flyttstädning m.m. Vår vision är att du som kund ska känna dig trygg med oss och lita på att din transport kommer fram i tid, rätt skick och på rätt plats.

Flyttjakt.se

Kvalitetssäkrad flyttfirma som följer branschens villkor

Varför välja oss?
Vår målsättning är att skapa en korrekt arbetsmiljö. Vi tror på att ärlighet varar längst och blir även blir bäst i längden. Det finns därför aldrig dolda kostnader för dig som kund. 

Vi strävar hela tiden att Lundbergs Flytt AB arbetar enligt rutiner, trygghet och med perfektion som ledord. En flytt skall vara trygg för alla våra kunder. Anlita oss för en trygg, säker och smidig flytt till en vettig investering.

Vi har i dagsläget många samarbeten. Bland annat flyttjakt.se. För att läsa mer om våra samarbeten, tryck på länken nedan.

  

  

Vi innehar alla försäkringar och tillstånd som krävs för att utföra er flytt på ett fackmannamässigt sätt. Vår personal har flera års erfarenhet inom branschen och är nogga utvalda för att kunna leverera kvalité och bra service. 

Lundbergs flytt AB följer Bohag 2010 samt kontor 2003 som är allmänna bestämmelser som är framkallade av svenska åkeriförbundet (SÅ) och möbeltransportörens förbund (SMF).