+ 4676 023 01 93

Behöver ni magasinering?

Lundbergs har egna lokaler inom göteborg. Allt från 5 - 25 kubik per utrymme. Från några dagar tills vidare kan ni förvara era möbler hos oss. Våra lokaler är uppvärmda och försäkrade hoss trygghansa. Våra utrymmen är förseglade och behöver ni tillgång till era möbler med jämna mellanrum så kan vi ordna detta. Bor ni utanför göteborg så har vi i dagsläget ett flertal samarbeten med olika företag runt om i Sverige där du som kund kan förvara dina möbler. Kontakta gärna oss för mer information samt priser.


För att få offert är det bara att trycka på knappen nedan så lovar vi att återkomma inom ett dygn!

Offert inom 24 timmar!

Kvalitetssäkrad flyttfirma som följer branschens villkor

Varför välja oss?
Vår målsättning är att skapa en korrekt arbetsmiljö. Vi tror på att ärlighet varar längst och blir även blir bäst i längden. Det finns därför aldrig dolda kostnader för dig som kund. 

Vi strävar hela tiden att Lundbergs Flytt AB arbetar enligt rutiner, trygghet och med perfektion som ledord. En flytt skall vara trygg för alla våra kunder. Anlita oss för en trygg, säker och smidig flytt till en vettig investering.

  

  

Vi innehar alla försäkringar och tillstånd som krävs för att utföra er flytt på ett fackmannamässigt sätt. Vår personal har flera års erfarenhet inom branschen och är nogga utvalda för att kunna leverera kvalité och bra service. 

Lundbergs flytt AB följer Bohag 2010 samt kontor 2003 som är allmänna bestämmelser som är framkallade av svenska åkeriförbundet (SÅ) och möbeltransportörens förbund (SMF).